А.М.Клюс "Мої Карпці"

Обговорення навколо книги Клюс А.М. "Мої Карпці"

Модератор: KlusAN

Re: А.М.Клюс "Мої Карпці"

Сообщение KlusAN » 10 окт 2016, 07:43

Наташа, доброго ранку!
Стосовно придбання книги, твоя заявка принята.
Одним із варіантів в вирішинні цього питання може бути слідуючий. Ти поговори з своїми сестричками Лідою та Світланою, подумайте разом про маму- Ольгу Іванівну. Вообщим вирішити скільки екзамплярів вам потрібно. Мені нескладно все передать в Сумах Ліді, а від Ліди все без проблем" дійде" до кожного з вашого роду, кому потрібна така книга.
В даному випадку мені потрібний № моб тел. Ліди для того,щоб узгодить місце передачі книг.
Якщо цей варіант не влаштовує, я готовий до любого другого вами запропонованого.
KlusAN
Головний Історик Карпців

Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение KlusAN » 10 окт 2016, 21:48

Дорогие мои земляки, в том числе и проживающие за рубежом!
Во вчерашнем сообщении Юрию Константиновичу Ващенко я использовал не совсем корректную фразу:" Рассылать книгу по России у меня такого намерения нет".
Смысл моего заявления заключался в том, что пересылка в другие государства для меня это и хлопотно, и дорого.
Книгу я готов вручить всем землякам, в том числе и проживающим за рубежом, в Ворожбе, Сумах, Лебедине, Саях, Карпцях и т.д.. Если лично нам встретиться не получиться, я готов решать этот вопрос с вашими родственниками, друзьями, знакомыми в наших Родных краях .
Приношу свои извинения за использования неоднозначной фразы в своём сообщении.
KlusAN
Головний Історик Карпців

Сообщение vicval223 » 15 окт 2016, 20:51

Анатолий Николаевич, от всей души поздравляю Вас с изданием Книги. В неё Вы вложили частичку своей души и информацию Потомкам тех людей (персонажей), которые в ней упоминаются. Хотелось бы прочесть ее в целом. Удачи Вам - и МИЛЛИОННОГО тиража!!!
vicval223
Пользователь

Благодарил (а): 7 раз.

Сообщение KlusAN » 16 окт 2016, 09:20

Уважаемый Виктор Михайлович! Большое спасибо за добрые слова в мой адрес.
Что касается "прочитать книгу полностью". Ты поручи кому-нибудь из своих родственников, друзей, знакомых, чтобы они приобрели книгу у меня и переслали тебе. Мне скажи, кто будет этим человеком, я с удовольствием книгу ему вручу лично.
KlusAN
Головний Історик Карпців

Сообщение KlusAN » 28 окт 2016, 20:47

Сьогодні(28.10) в дружній атмосфері в м. Суми для своєї сім'ї книгу "Мої Карпці" отримала Колисниченко(Ковтун) Лідія Володимирівна.
Крім того вона отримала окремо примірники для сімей її сестер - Наталії та Світлани.
KlusAN
Головний Історик Карпців

Сообщение Виктор23 » 28 окт 2016, 21:22

Ну, потихесеньку ТИРАЖ "розповзається". Сьогодні була довготривала розмова з братом Іваном (Суми). Дякує Клюса А.М. за цю нелегку, майже енциклопедичну (по нашим, сільським міркам) працю. А воно дійсно, в різних дворищах ПО НАСИЧЕННЮ інформація різна. Але ж дворища то є ВСІ-ВСІ!!!
А вже, що стосується обсягів та насиченості- то це залежало і від самих жителів. Оцю картосхему, та все інше на "КОНГРЕСАХ" чіпляли для того, щоб звернути увагу!!!
До речі, нічого не пізно!!! В розділі "Карпці-історія жителів" кожний (житель, або раніше живший) при бажанні може розширити інформацію стосовно свого дворища... Було б бажання...
Виктор23
Пользователь

Сообщение KlusAN » 05 ноя 2016, 09:22

Дорогі земляки! Шановні форумчани!
Пройшло трохи більше місяця з того часу, як книга вийшла з друку. З цього приводу можнот підвести деякі основні підсумки:
1.Про цю подію знають всі жителі Л-Долинського р-ну (повідомлення газети "Наш край" від 28.10. 2016р.). Крім того, що така книга надрукована знають в Україні, Росії і навіть у Німеччині.
2.Географія де книга найшла свого читача, станом на 05.11.2016р.: Крим, Київ, Васильків, Суми, Липова Долина, Тростянець, Лебедин, Саї, Русанівка, Ворожба Лебединського р-ну. Крім того Москва, Московська обл., та мій "рідний" Санкт- Петербург.
3.На сьогодні росповсюджено 20 примірників.
4. З виходом книги я одержую багато нових цікавих новин. Проходять приємні цікаві зустрічі з Карпців'янами. Багато приємних вражень.
5.Я закликаю небайдужих земляків, всіх Карпців'ян, всіх форумчан продовжити роботу по вивченню історії нашої Малої Батьківщини. Повідомляйте про свої враження від матеріалів книги, нові факти життя хутора, нові "краплини" історії.
6.З виходом Книги я не припиняю свою роботу на посаді "Головного історика". Мої повідомлення після сьогодні, це результат значної події в житті Карпців, в моєму особистому житті- видання Книги "Мої Карпці"!
KlusAN
Головний Історик Карпців

Сообщение Ганна » 20 ноя 2016, 15:19

Делюсь впечатлением от прочитанного. Меня и раньше смущал вопрос о построении землянки. Это никак не могут быть тридцатые годы. Тем более 1932-1933. На странице о Бурыках я упоминала, что в д.75 а я была в гостях и очень хорошо помню этот дом, он был построен ( на то время) по последнему слову техники. Там были высокие потолки очень красиво оформлены, двухстворчатые филёнчатые двери и кажется он был вторым по красоте после сельсовета в Ярыгах третьим был дом 76.А если кто- то знает сколько мне лет, то не трудно представить в каком году этот дом ещё стоял и никакой землянки там не было и в помине.
Ганна
Пользователь

Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение KlusAN » 20 ноя 2016, 16:52

Анна Петровна, добрый вечер! Так в каком году по Вашему мнению могла появится землянка?
KlusAN
Головний Історик Карпців

Сообщение KlusAN » 20 ноя 2016, 17:21

Анна Петровна! Я понимаю, что дв.57 Ващенко Степана Митрофановича (Сельсовет) это №1 в наших Карпцях, далее дв.75а ( Бурыкив), потом Ваш родной дв.76.Карпець(Швыдка) Наталья Петровна. А какое место или какой № вы можете поставить дв.70. Крупський Адольф Николаевич?
KlusAN
Головний Історик Карпців

Пред.След.

Вернуться в Клюс А.М. "Мої Карпці" - книга