KlusAN » 05 ноя 2016, 09:22
Дорогі земляки! Шановні форумчани!
Пройшло трохи більше місяця з того часу, як книга вийшла з друку. З цього приводу можнот підвести деякі основні підсумки:
1.Про цю подію знають всі жителі Л-Долинського р-ну (повідомлення газети "Наш край" від 28.10. 2016р.). Крім того, що така книга надрукована знають в Україні, Росії і навіть у Німеччині.
2.Географія де книга найшла свого читача, станом на 05.11.2016р.: Крим, Київ, Васильків, Суми, Липова Долина, Тростянець, Лебедин, Саї, Русанівка, Ворожба Лебединського р-ну. Крім того Москва, Московська обл., та мій "рідний" Санкт- Петербург.
3.На сьогодні росповсюджено 20 примірників.
4. З виходом книги я одержую багато нових цікавих новин. Проходять приємні цікаві зустрічі з Карпців'янами. Багато приємних вражень.
5.Я закликаю небайдужих земляків, всіх Карпців'ян, всіх форумчан продовжити роботу по вивченню історії нашої Малої Батьківщини. Повідомляйте про свої враження від матеріалів книги, нові факти життя хутора, нові "краплини" історії.
6.З виходом Книги я не припиняю свою роботу на посаді "Головного історика". Мої повідомлення після сьогодні, це результат значної події в житті Карпців, в моєму особистому житті- видання Книги "Мої Карпці"!